Pompa tujuan cai laut sentrifugal horisontal Split casing

Pedaran pondok:

No Model: ASN ASNV

Pompa modél ASN sareng ASNV mangrupikeun tahap tunggal sedot dua pompa volum casing pompa sentrifugal sareng bekas atanapi transportasi cair pikeun padamel cai, sirkulasi AC, gedong, irigasi, stasiun pompa drainase, pembangkit listrik, sistem pasokan cai industri, pemadam kebakaran sistem, kapal, gedong jeung sajabana.


Fitur

Data téknis

Ngalamar

Kurva

Pompa SLO sareng SLOW modél mangrupikeun pompa sentrifugal ganda-tahap tunggal-tahap sedutan sareng dianggo pikeun transportasi cair kanggo padamel cai, sirkulasi AC, gedong, irigasi, pompa saluran pembuangan, pembangkit listrik, sistem pasokan cai industri, seuneu sistem tarung, damel kapal sareng sajabina.

Pompa ASN Kauntungannana 

Struktur 1.Compact penampilan anu saé, stabilitas anu saé sareng gampang dipasang. 

2. stabil ngajalankeun impeller ganda-sedot dirancang optimal ngajadikeun gaya aksial diréduksi janten minimum sareng gaduh gaya agul kinerja hidrolik anu saé pisan, duanana permukaan internal tina pompa casing sareng permukaan impeller, anu sacara pasti matak, lemes pisan sareng gaduh resisting uap korosi kinerja anu kasohor sareng efisiensi tinggi. 

3. Kasus pompa nyaéta volute dobel terstruktur, anu ngirangan pisan kakuatan radial, ngirangan beban bantalan sareng umur jasa bantalan panjang. 

4.Bearing nganggo bantalan SKF sareng NSK pikeun ngajamin jalan anu stabil, noise rendah sareng durasi panjang. 

5.Shaft segel nganggo BURGMANN mékanis atanapi isian segel pikeun mastikeun 8000h non-bocor jalan. 

6. Standar flange: GB, HG, DIN, ANSI standar, numutkeun ka kabutuhan anjeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Diameter DN 80-800 mm
    Kapasitas henteu langkung ti 11600m3/ jam
    Sirah henteu langkung ti 200m
    Suhu cair nepi ka105 ºC


    Daptar Bahan Bagian Utama

    Ngaran bagian Bahan GB standar
    Pompa casing Besi tuang
    Beusi mulur
    Baja tuang
    Beusi sténless
    HT 250
    QT400-18
    ZG230-450
    & sakumaha pamundut klien
    Impeller Perunggu
    Besi tuang
    Perunggu / kuningan
    Beusi sténless
    ZCuSn10Pb1
    Ht 250
    ZCuZn16Si4
    & sakumaha pamundut klien
    Aci Baja karbon
    Beusi sténless
    2Cr13
    40Cr
    segel-ring dina pompa casing Perunggu
    Besi tuang
    Kuningan
    Beusi sténless
    ZCuSn10Pb1
    HT 250
    ZCuZn16Si4
    & sakumaha pamundut klien

    Kotamadya, pangwangunan, palabuhan

    Industri kimia, pembuatan kertas, industri pulp kertas

    Tambang sareng metalurgi

    Kadali seuneu

    Perlindungan lingkungan



    Rincian Kontak

    • Sakur Tongke Flow Technology Co., LTD
    • Kontak Jalma: Mr Seth Chan
    • Telp: 86-21-59085698
    • Mob: 86-13817768896
    • WhatsAPP: 86-13817768896
    • Wechat: 86-13817768896
    • ID Skype: seth-chan
      • facebook
      • Linkedin
      • youtube
      • icon_twitter