Saatos Service

TKFLO nyayogikeun jasa anu dipercaya pikeun Instalasi sareng debugging, suku cadang, Pangropéa sareng perbaikan sareng pamutahiran peralatan sareng paningkatan

Pamasangan sareng komisioning sistem

Kami bakalan nyayogikeun pitunjuk ngeunaan pamasangan sareng paréntah komisioning pikeun pompa

32BH2BC Perusahaan urang tanggel waler pikeun pituduh pikeun masang sareng ngoméan

Bantuan ahli dina situs, upami pamundut pelanggan. Mesin ahli pangalaman ti TKFLO Service sacara profesional sareng andal masang pompa.

Biaya perjalanan sareng biaya tenaga kerja, punten konpirmasi sareng TKFLO.

32BH2BC Ngabantosan pangguna pikeun nalungtik pangunjung.

Pamariksaan pompa, katup, sareng sajabina.

Verifikasi syarat sistem sareng kaayaan

Ngawaskeun sadaya léngkah pamasangan

Tés bocor

Alignment anu leres tina set pompa

Pamariksaan alat ukur anu dipasang pikeun panangtayungan pompa

Ngawaskeun komisioning, uji coba sareng operasi uji coba kalebet rékaman data operasi

32BH2BC Ngabantosan pangguna pikeun ngalatih.

TKFLO nawiskeun anjeun sareng padamel anjeun hiji program latihan anu éksténsif ngeunaan fungsi, pilihan, operasi sareng ngalayanan pompa sareng klep. Dina operasi pompa sareng katup anu leres sareng aman, kalebet masalah jasa.

Suku cadang

Kasadiaan suku cadang anu saé ngaminimalkeun waktos anu teu direncanakeun sareng ngajaga performa luhur mesin anjeun.

32BH2BC Kami bakal nyayogikeun daptar dua taun suku cadang numutkeun jinis produk anjeun pikeun rujukan anjeun.

32BH2BC Kami tiasa gancang nyayogikeun suku cadang anu anjeun peryogikeun dina prosés panggunaan upami kaleungitan disababkeun ku waktos turun anu lami.

Pangropéa sareng perbaikan

Pelayanan rutin sareng strategi perawatan profesional ngabantosan sacara signifikan manjangkeun siklus kahirupan sistem.

TKLO bakal ngalereskeun pompa, motor naon waé sareng - upami dipénta - dimodérisasi janten standar téknologi pangénggalna. Kalayan mangtaun-taun pangalaman sareng pabrik anu kabuktosan terang-terang, mastikeun operasi anu dipercaya sareng umur panjang pikeun sistem anjeun.

32BH2BC Mariksa jasa sadidinten, ngabimbing sareng ngajaga ngajaga.

32BH2BC Tetep berhubung sareng unit mesen sacara teratur, mayar kunjungan deui sacara teratur, supados mastikeun alat-alat pangguna jalan normal.

32BH2BC Nalika pompa dilereskeun, urang bakal direkam dina file sajarah.

Parabot ningkatkeun sareng pamutahiran

32BH2BC Gratis nawiskeun skéma ningkatkeun pikeun muatan pangguna;

32BH2BC Nawarkeun produk sareng perlengkapan anu ékonomis sareng praktis.

Hubungi kami: éta gancang sareng gampang.