Tentang Kami

  • About us
  • About us
  • About us
  • About us

Tongke

BUBUKA

Shanghai Tongke Flow Technology Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji sub-perusahaan Shanghai Tongji Nanhui Science Hi-tech bagian Co., Ltd. Pabrikan saperangkat produk industri sareng produk catu daya, kalebet blower, pumps, motor listrik sareng sistem pangendali ti saprak 2001. Kusabab didirikeun kami kami parantos ngabaktikeun kagiatan pikeun pembuatan produk anu nyayogikeun épisién pikeun cara-cara ngalestarikeun sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngajaga kahirupan.

  • 2001
    SAKILANG taun 2001
  • 16+
    Pangalaman 19 Taun
  • 30+
    Langkung ti 30 PRODUKSI
  • 20+
    Ékspor Ngaleuleuwihkeun 20

Produk

Pabrikan saperangkat produk industri sareng produk catu daya, kalebet, pompa, motor listrik, klep sareng sistem kontrol ti saprak 2001. Kusabab didirikeun kami kami parantos ngahususkeun kagiatan pikeun pembuatan produk anu nyayogikeun panggunaan anu épisién pikeun cara-cara ngalestarikan sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngajaga kahirupan.
Ngayakeun inovasi kana téknologi pikeun ngudag paningkatan kualitas, pikeun nyayogikeun solusi transportasi cairan kelas munggaran di panjuru dunya.

Warta

  • Biro Veritas Ngalaksanakeun Inok ISO Tahunan ngeunaan Pabrik Aliran Tongke

    Shanghai Tongke Flow Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu museur kana R&D sareng pabrik pangiriman cairan sareng produk hemat énergi cairan, sareng samentawis panyayogi solusi hemat énergi pikeun perusahaan. Affiliat ...

  • 6 Sét Pompa Titik Sumur Alusna Ditampi Ku EVOMEC

    Tongke Flow nyayogikeun 6 sét set pompa sumur pikeun EVOMEC di 2019. Éta dua roda jinis anu tiasa dipindahkeun tipe mesin diesel otomatis garing. Modél pompa: SPDW150, Kapasitas: 360m3 / jam, Kepala: 28 m, sareng ogé bagian-bagian pipa sareng titik sumur ...