Layanan Konsultasi

Pra-diobral Service

Ahli kami bakal mamatahan anjeun ngeunaan pompa pikeun ngabantosan anjeun nyandak pilihan anu pas pikeun solusi manufaktur anjeun pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Technical Consultation1

Konsultasi Téknis

Nyayogikeun para nasabah konsultasi téknis, aplikasi sareng harga propésional (ngalangkungan Email, Telepon, WhatsApp, WeChat, Skype, sareng sajabana). Gancang ngaréspon patarosan naon waé anu jadi perhatian konsumén.

Technical Consultation2

Tes kinerja gratis

Laksanakeun tés kinerja pikeun sadaya produk sareng nyayogikeun laporan kurva kinerja anu lengkep pikeun anjeun.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami