Diesel Engine Long Shaft Vertical Turbin Fire Pump

Pedaran pondok:

Model Henteu : XBC-VTP

Pompa XBC-VTP Series vertikal panjang pompa tarung seuneu mangrupikeun séri tahap, pompa diffusers multistage, didamel saluyu sareng National Standard GB6245-2006. Kami ogé ningkatkeun desain kalayan rujukan standar Amérika Serikat Asosiasi Perlindungan Seuneu. Hal ieu utamakeun dianggo pikeun pasokan cai seuneu dina pétrokimia, gas alam, pembangkit listrik, tékstil katun, dermaga, penerbangan, gudang, gedong luhur sareng industri sanés. Éta ogé tiasa dilarapkeun ka kapal, tank laut, kapal pemadam kebakaran sareng pasokan sanésna.


Fitur

Data téknis

Ngalamar

Kurva

Pompa XBC-VTP Series vertikal panjang pompa tarung seuneu mangrupikeun séri tahap, pompa diffusers multistage, didamel saluyu sareng National Standard GB6245-2006. Kami ogé ningkatkeun desain kalayan rujukan standar Amérika Serikat Asosiasi Perlindungan Seuneu. Hal ieu utamakeun dianggo pikeun pasokan cai seuneu dina pétrokimia, gas alam, pembangkit listrik, tékstil katun, dermaga, penerbangan, gudang, gedong luhur sareng industri sanés. Éta ogé tiasa dilarapkeun ka kapal, tank laut, kapal pemadam kebakaran sareng pasokan sanésna.

a1

Akauntungan:

♦ Pompa, supir, sareng kontroler dipasang dina pangkalan umum.
♦ Unit baseplate umum ngaleungitkeun kabutuhan permukaan pemasangan anu misah.
♦ Unit umum ngaminimalkeun kabutuhan sambungan kabel sareng perakitan.
♦ Parabot dugi kana kiriman anu konsolidasi, kéngingkeun instalasi sareng penanganan anu langkung gancang sareng saderhana.
♦ Sistem anu dirancang khusus, kalebet asesoris, fittings, sareng layout anu sayogi pikeun minuhan spésifikasi palanggan.
♦ Pikeun mastikeun desain

Pompa Seuneu Turbin Vertikal TKFLO Akauntungan:

♦ Kalayan rarancang sareng struktur hidrolik anu maju, nyoko kana prosés Ashland pikeun ngajantenkeun agul impeller, nyoko kana prosés palapis epoxy di impeller vane, sareng pilihan bahan anu wajar, ngaktipkeun pompa ngagaduhan kinerja anu saé sareng umur panjang.
♦ Alat keusik pusaran sareng struktur sapertos labirin ngajantenkeun keusik teu tiasa lebet kana bantalan.
♦ Mesin solar sadayana produk kualitas tinggi domestik atanapi impor, anu ngagaduhan ciri perilaku anu hadé pikeun ngamimitian, kamampuan anu kuat pikeun overload, struktur anu ketat, merenah pikeun dirawat, saderhana dianggo, sareng otomatis pisan.

a2

Unit Pompa Seuneu TONGKE Pump, Sistem, sareng Sistem rangkep

Pamasangan TONGKE Fire Pump (UL disatujuan, Tuturkeun NFPA 20 sareng CCCF) nganteurkeun perlindungan seuneu anu unggul ka fasilitas sadunya. TONGKE Pump parantos nawiskeun jasa lengkep, ti mimiti bantuan rékayasa dugi ka pabrikan di bumi dugi ka ngamimitian lapangan. Produk didesain tina seueur pilihan pompa, drive, kontrol, pelat dasar sareng asesoris. Pilihan pompa kalebet pompa seuneu sentrifugal horisontal, garis sareng akhir nyeuseup ogé pompa turbin nangtung.

Duanana model horizontal sareng vertikal nyayogikeun kamampuan dugi ka 5.000 gpm. Modél sedot akhir nganteurkeun kapasitas ka 2.000 gpm. Satuan linier tiasa ngahasilkeun 1.500 gpm. Sirah kisaran ti 100 ft dugi ka 1.600 ft kalayan dugi ka 500 méter. Pompa didukung ku motor listrik, mesin solar atanapi turbin uap. Pompa seuneu standar nyaéta beusi cor Ductile kalayan perlengkapan parunggu. TONGKE nyayogikeun perlengkapan sareng asesoris anu disarankeun ku NFPA 20.

Aplikasi

Aplikasina beda-beda ti motor listrik dasar anu leutik anu disetir kana mesin solar anu disetir, sistem rangkep. Unit standar dirancang pikeun nanganan cai tawar, tapi bahan khusus sayogi pikeun cai laut sareng aplikasi cair khusus.
Pompa Kebakaran TONGKE masihan kinerja anu langkung saé dina aplikasi Pertanian, Industri Umum, Perdagangan Wangunan, Industri Tenaga, Perlindungan Kebakaran, Kotamadya, sareng prosés Pangolahan.

a3
a4

Perlindungan Seuneu

Anjeun parantos mutuskeun pikeun ngirangan résiko karusakan seuneu pikeun fasilitas anjeun ku cara masang sistem pompa seuneu UL, ULC. Kaputusan anjeun salajengna nyaéta sistem anu bade dipésér.
Anjeun hoyong pompa seuneu anu kabuktosan dina pamasangan sadunya. Didamel ku ahli anu gaduh pangalaman lega dina bidang perlindungan seuneu. Anjeun hoyong palayanan lengkep pikeun ngamimitian lapangan. Anjeun hoyong Pompa TONGKE.

Nyayogikeun Solusi Ngompa TONGKE Tiasa Minuhan Anjeun Syarat:

Kamampuan fabrikasi di-imah lengkep
Kamampuh uji mékanis-ngajalankeun sareng alat-alat anu dipasihan pelanggan pikeun sadaya standar NFPA
Modél horizontal pikeun kapasitas ka 2.500 gpm
Modél nangtung pikeun kapasitas dugi ka 5,000 gpm
Model saluyu pikeun kapasitas ka 1.500 gpm
Modél sedot akhir pikeun kapasitas dugi ka 1.500 gpm
Drive: motor listrik atanapi mesin solar
Unit dasar sareng sistem rangkep.

Unit Pompa Seuneu & Sistem rangkep

Pompa Motor Listrik Motor sareng pompa Diesel Engine Drive tiasa dipasihan kanggo kombinasi pompa, drive, kontrol sareng asesoris kanggo aplikasi jasa seuneu anu didaptarkeun sareng disatujuan. Unit sareng sistem rangkep nurunkeun biaya pamasangan pompa seuneu sareng nawiskeun ieu

Asesorisna

Pikeun minuhan saran tina standar Asosiasi Perlindungan Seuneu Nasional sakumaha anu dipedalkeun dina Pamflet 20, édisi ayeuna, asesoris tangtu diperyogikeun pikeun sadaya pamasangan pompa seuneu. Tapi aranjeunna bakal bénten-bénten, pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan masing-masing pamasangan sareng sarat ti aparat asuransi lokal. Tongke Pump nyayogikeun rupa-rupa fittings pompa seuneu anu kalebet: paningkatan debit konsentrik, klep relief casing, reducer sedot eksentrik, ningkatna tee debit, kerucut limpahan, sirah klep selang, klep selang, topi klep selang sareng ranté, alat penghisap sareng pelepasan, klep relief, klep sékrési hawa otomatis, méter aliran, sareng klep netes bola. Henteu janten masalah naon anu diperyogikeun, Sterling ngagaduhan garis asesoris lengkep sareng tiasa nyayogikeun syarat-syarat unggal instalasi.
Bagan anu diréproduksi di handap ieu sacara grafis ngagambarkeun seueur aksésoris ogé drive opsional anu sayogi ku sadayana pompa seuneu Tongke sareng sistem rangkep.

a5

FRQ

Q. Naon anu ngompa pompa bénten-bénten sareng jinis pompa sanés?
A. Mimiti, aranjeunna nyumponan sarat anu ketat tina NFPA Pamphlet 20, Underwriters Laboratories sareng Factory Mutual Research Corporation pikeun reliabilitas sareng jasa anu gagal dina kaayaan anu paling sesah sareng nungtut. Kanyataan ieu nyalira kedah nyarios saé pikeun kualitas produk TKFLO sareng fitur desain premium. Pompa seuneu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun tarif aliran anu khusus (GPM) sareng tekanan 40 PSI atanapi langkung langkung. Salajengna, agénsi anu disebatkeun di luhur nyarankeun yén pompa kedah ngahasilkeun sahenteuna 65% tina tekanan éta dina 150% tina aliran anu dipeunteun - sareng nalika operasi dina kaayaan angkat 15 kaki. Kurva kinerja kedah sapertos anu sirah pareuman, atanapi "churn," nyaéta tina 101% dugi ka 140% tina sirah anu dipeunteun, gumantung kana definisi agénsi pikeun istilah. Pompa pemadam kebakaran TKFLO henteu ditawarkeun kanggo jasa pompa pemadam kebakaran kecuali upami aranjeunna nyumponan sarat sadaya agénsi.

Saluareun ciri performa, pompa seuneu TKFLO sacara saksama ditaliti ku duanana NFPA sareng FM pikeun reliabilitas sareng umur panjang ngalangkungan analisis desain sareng konstruksi na. Casing integritas, salaku conto, kedah cocog pikeun tahan uji hidrostatik tilu kali tekanan operasi maksimum henteu bénten! Desain TKFLO kompak sareng dirékayasa kalayan hadé ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun spésifikasi ieu ku seueur modél 410 sareng 420 urang. Itungan rékayasa pikeun hirup, tekanan baud, deflection aci, sareng stres geser ogé kedah dikintunkeun ka NFPA. sareng FM sareng kedah aya dina wates konservatif pikeun mastikeun reliabilitas anu saé pisan. Akhirna, saatos sadayana persyaratan awal parantos dicumponan, pompa parantos siap pikeun uji sertifikasi akhir pikeun disaksian ku wawakil ti tés UL sareng FM Performance bakal meryogikeun sababaraha diaméter impeller bakal ditunjuk kalayan memuaskan, kalebet minimum sareng maksimum, sareng sababaraha antawis.

Q. Naon waktos pamimpin has pikeun pompa seuneu?
A. Kali kalungguhan anu biasa dijalankeun 5-8 minggu ti saatos paréntah. Nelepon kami pikeun detil.

Q. Naon cara paling gampang pikeun nangtoskeun rotasi pompa?
A. Pikeun pompa seuneu kasus pamisah horisontal, upami anjeun linggih dina motor anu nyanghareup ka pompa seuneu, ti titik ieu pompa sanés tangan katuhu, atanapi saé jam, upami nyeuseup asalna tina katuhu sareng debit nuju ka kénca. Sabalikna anu leres pikeun rotasi kénca, atanapi jarum jam. Koncina nyaéta titik pandang nalika ngabahas topik ieu. Pastikeun kadua belah pihak ningali casing pompa tina sisi anu sami.

Q. Kumaha ukuran mesin sareng motor pikeun pompa seuneu?
A. Motor sareng mesin anu disayogikeun sareng pompa pemadam kebakaran TKFLO ageung numutkeun UL, FM sareng NFPA 20 (2013), sareng didesain kanggo ngoperasikeun titik-titik kurva pompa seuneu tanpa ngalangkungan faktor jasa motor nameplate, atanapi ukuran mesin. Entong katipu mikir yén motor ukuranana ngan ukur 150% tina kapasitas nameplate. Henteu ilahar pikeun pompa seuneu tiasa beroperasi jauh ngalangkungan 150% tina kapasitas anu dipeunteun (contona, upami aya hydrant kabuka atanapi pipa rusak di hilir).

Kanggo langkung jelasna, mangga tingal NFPA 20 (2013) alinea 4.7.6, UL-448 alinea 24.8, sareng Standar Persetujuan Pabrik Saham pikeun Pompa Kasus Pemisah, Kelas 1311, alinéa 4.1.2. Sadaya motor sareng mesin anu disayogikeun sareng pompa pemadam kebakaran TKFLO ageung sakumaha tujuan leres NFPA 20, UL, sareng Factory Mutual.
Kusabab motor pompa seuneu henteu diharepkeun bakal teras-terasan dijalankeun, aranjeunna sering ukuran pikeun ngamangpaatkeun faktor layanan motor 1,15. Janten teu sapertos cai pompa domestik atanapi aplikasi pompa HVAC, motor pompa pemadam kebakaran henteu teras ukuran "non-overloading" ngalangkungan kurva. Salami anjeun henteu ngaleuwihan faktor layanan motor 1,15, éta diijinkeun. Pengecualian pikeun ieu nyaéta nalika dipakéna motor listrik tugas inverter speed variable.

Q. Dupi abdi tiasa nganggo loop méter aliran salaku gaganti lulugu tés?
A. Gelung méter aliran sering praktis dimana ngalirkeun cai kaleuleuwihan ngalangkungan noz UL Playpipe standar anu teu merenah; Nanging, nalika nganggo loop méter aliran panutup di sekitar pompa seuneu, anjeun panginten tiasa nyobian pompa kinerja hidrolik, tapi anjeun TEU uji coba suplai cai, anu mangrupikeun komponén kritis sistem pompa seuneu. Upami aya halangan pikeun pasokan cai, ieu moal kabuktian ku gelung méter aliran, tapi pastina bakal kakeunaan ku uji coba pompa seuneu kalayan selang sareng Playpipe. Dina mimiti mimiti sistem pompa seuneu, urang salawasna keukeuh ngalir cai ngaliwatan sistem pikeun mastikeun integritas sakabéh sistem.

Upami loop méter aliran dipulangkeun deui kana suplai cai - sapertos bak cai di luhur - maka dina kaayaan éta anjeun bakal tiasa nyobian pompa seuneu boh suplai cai. Ngan pastikeun yén méter aliran anjeun leres dikalibrasi.

Q. Naha kuring kedah hariwang ngeunaan NPSH dina aplikasi pompa seuneu?
A. Jarang pisan. NPSH (net suction positive head) mangrupikeun tinimbangan penting dina aplikasi industri, sapertos feed boiler atanapi pompa cai panas. Nanging, ku pompa seuneu, anjeun kaayaan cai tiis, anu ngagunakeun sadaya tekanan atmosfir pikeun kauntungan anjeun. Pompa seuneu peryogi "nyeuseup banjir," dimana cai dugi ka impeller pompa ngalangkungan gravitasi. Anjeun peryogi ieu pikeun ngajantenkeun pompa 100% waktos, janten nalika anjeun gaduh seuneu, pompa anjeun tiasa dioperasikeun! Pasti dimungkinkeun pikeun masang pompa seuneu nganggo klep suku atanapi sababaraha cara artifisial pikeun priming, tapi teu aya jalan pikeun ngajamin 100% yén pompa bakal tiasa leres dianggo nalika dioperasikeun. Dina seueur pompa sedot ganda pamisah-kasus, ngan ukur peryogi kirang langkung 3% hawa dina pompa kanggo ngompa pompa teu tiasa dioperasikeun. Kusabab kitu, anjeun moal mendakan pabrikan pompa seuneu daék résiko ngajual pompa seuneu pikeun pamasangan naon waé anu henteu ngajamin "sedot banjir" ka pompa seuneu sepanjang waktos.

Q. Iraha anjeun ngajawab langkung seueur patarosan dina halaman FAQ ieu?
A. Kami bakal nambahan éta nalika timbul masalah, tapi kersa ngahubungi kami ku patarosan anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas 20-1400 m3/ jam
    Sirah 3-180méter
    Tekanan Gawe nepi ka 2.0Mpa
    Diameter DN 25-400 mm
    Cairan cai bersih atanapi cairan fisik sareng kimia Cai nétral, PH = 6.5-8.5, kandungan ion klorida = 400mg / l, suhu sedeng kirang tina 40 ℃
    Laju ngompa 1000-3600 RPM
    Mesin Cummins, Deutz, Perkin atanapi merk Cina anu sanés

    Bahan

    Mangkuk: Besi tuang, Baja tahan karat

    Poros: stainless steel

    Impeller: beusi tuang, Perunggu atanapi stainless steel

    Sirah pelepasan: Besi tuang atanapi baja karbon

    13


    Hal ieu utamakeun dianggo pikeun pasokan cai seuneu dina pétrokimia, gas alam, pembangkit listrik, tékstil katun, dermaga, penerbangan, gudang, gedong luhur sareng industri sanés. Éta ogé tiasa dilarapkeun ka kapal, tank laut, kapal pemadam kebakaran sareng pasokan sanésna.



    Rincian Kontak

    • Sakur Tongke Flow Technology Co., LTD
    • Kontak Jalma: Mr Seth Chan
    • Telp: 86-21-59085698
    • Mob: 86-13817768896
    • WhatsAPP: 86-13817768896
    • Wechat: 86-13817768896
    • ID Skype: seth-chan
      • facebook
      • Linkedin
      • youtube
      • icon_twitter