FAQs

3ce71adc

1. Naon port kiriman?

Numutkeun pangiriman pelanggan pikeun palabuhan anu ditunjuk, upami teu aya pamundut khusus, palabuhan muat nyaéta port Shanghai.

2. Naon istilah pamayaran?

30% prabayar ku T / T, 70% T / T sateuacan kintun, atanapi kiridit L / C atra katingali.

3. Naon tanggal kiriman?

30- 60 dinten pangiriman ti pabrik saatos nampi setoran numutkeun tipena béda pompa sareng aksésori.

4. Sabaraha lami waktos jaminan?

18 bulan saatos produk dikirimkeun ti pabrik atanapi 12 bulan saatos mimiti ngagunakeun alat-alatna.

5. Naha nyayogikeun perawatan saatos-penjualan?

Kami gaduh insinyur propésional pikeun nyayogikeun pitunjuk instalasi sareng jasa perawatan purna jual.

6. Naha nyayogikeun uji coba produk?

Kami tiasa nyayogikeun macem-macem jinis tés sareng tés pihak katilu numutkeun kabutuhan konsumén.

7. Naha produkna tiasa disesuaikan?

Urang tiasa ngarobih produk numutkeun kabutuhan konsumén.

8. Naha anjeun nyayogikeun conto?

Salaku produk kami anu produk mékanis anu disesuaikan, urang umumna henteu nyayogikeun conto.

9. Naon standar pompa seuneu?

Pompa seuneu numutkeun standar NFPA20.

10. Naon standar anu dipompa pompa kimia anjeun?

Numutkeun ka ANSI / API610.

11. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik, kami gaduh pabrik nyalira, lulus sistem ISO disahkeun.

12. Naon anu diajukeun tiasa dianggo pikeun produk anjeun?

Urang tiasa nawiskeun sababaraha jinis produk pikeun pamindahan cai, sistem pemanasan sareng sistem pendinginan, prosés industri, industri kimia Perminyakan, sistem bangunan, pangolahan cai laut, jasa tatanén, sistem tarung seuneu, pangobatan limbah

13. Naon inpormasi dasar anu kedah disayogikeun pikeun pamariksaan umum?

Kapasitas, Kepala, Inpormasi sedeng, Syarat material, Motor atanapi Diesel driven, Frékuénsi motor. Upami pompa turbin nangtung, urang kedah terang handapeun dasar dasar sareng debit dina handapeun base atanapi di luhur base, upami pompa priming nyalira, urang kedah terang suction Head ect.

14. Naha anjeun tiasa nyarankeun produk mana anu cocog pikeun kami dianggo?

Kami gaduh tanaga téknis propésional, numutkeun inpormasi anu anjeun pasihkeun, digabungkeun sareng kaayaan anu saleresna, pikeun anjeun nyarankeun anu paling cocog pikeun produk anjeun.

15. Naon jinis pompa anjeun gaduh?

Kami pabrik, kami gaduh pabrik nyalira, lulus sistem ISO disahkeun.

16. Dokumén naon anu anjeun tiasa nyayogikeun kanggo cutatan?

Kami umum nawiskeun daptar cutatan, kurva sareng lambaran data, gambar, sareng dokumén tés bahan sanés anu anjeun peryogikeun. Upami anjeun peryogi tilu puluh bagian tés saksi bakal ok, tapi anjeun kedah mayar biaya tilu puluh pihak.

Hoyong damel sareng urang?