Wahana darurat mobil Diesel mesin Girang Pompa cai Priming Sorangan pikeun banjir

Pedaran pondok:

Modél No : SPDW

SPDW seri Movable Diesel Engine Self-priming Water Pumps pikeun darurat gabungan didesain ku DRAKOS PUMP of Singapore sareng perusahaan REEOFLO Jérman. Rangkaian pompa ieu tiasa ngangkut sagala jinis sedeng bersih, nétral sareng korosif anu ngandung partikel. Ngabéréskeun seueur kasalahan pompa self-priming tradisional. Jenis pompa self-priming sapertos struktur jalan garing garing ieu bakal ngamimitian otomatis sareng balikeun deui tanpa cairan kanggo mimiti mimiti, Sirah sedot tiasa langkung ti 9 m; Desain hidrolik anu saé sareng struktur unik ngajaga épisiénsi luhur langkung ti 75%. Sareng instalasi struktur anu sanés pikeun opsional ..


Fitur

Data téknis

Ngalamar

Kurva

PARAMETER OPRASI

Diameter DN25-400 mm
Kapasitas 15-2500 m3/ jam
Sirah dugi ka 100m
Suhu cair nepi ka 70 ºC

Kauntungan PUMP 

1. Sirah sedot dugi ka 9,5 m   

Angkat hisap nangtung dina handapeun 1 menit bahkan dina "snore"

 2. Gancang ngamimitian sareng balikan deui   

Henteu kedah nyoco cai sateuacan ngamimitian, mimiti mimiti nyaéta cara anu sami.

Ngurangan karya situs

 3. Panjang ngagunakeun waktos-Beurat tugas pompa internal  

 4. Luluskeun partikel padet dugi ka 75 mm   

  pilihan akal dina kaayaan kaayaan kerja. Kusabab ngalirkeun partikel padet diaméterna ageung, janten pu SPH ieumps cocog pikeun jero.

Kapasitas handing hawa 5.High tiasa mumpuni pikeun Téhnik rékayasa dewatering.  

6. Mindahkeun situs damel iraha waé pikeun urang gaduh roda dua sareng desain roda tunggal.   

7. Ku sistem pamisahan cai gas terapung anu dikontrol pikeun mastikeun yén épisiénsi priming nyeuseup- gancang di-situs robih dina sababaraha menit (pilihan segel mékanis.)

8. Tangki bahan bakar internal pikeun jalan anu langkung lami    (Tangki bahan bakar tambahan sayogi)

9. Panel kontrol ngamimitian otomatis.

10. Panutup liang ukuran Super pikeun fasilitas anu bersih.

11. Kabisa lumpat garing.  

12. Tangki SEPARATOR hawa gampang pikeun layanan, bahan stainless steel nyaéta opsional.

13. Waktos ngajalankeun panjang kalayan campur jasa minimal.   

 14. Standar flange: GB, HG, DIN, ANSI standar, numutkeun ka kabutuhan anjeun.  

 15. Rupa-rupa matéri pikeun dipilih   

Besi tuang / stainless steel / waja / Ductile iron / Duplex stainless steel 

Segel poros: segel mékanis / segel pengepakan 

* tunduk kana géologi, kapadetan cairan, karugian


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Data spésifikasi / kinerja

      SPDW-80 SPDW-100 SPDW-150 SPDW-200 SPDW-250 SPDW-300 SPDW-400
    MEREK ENJIN KAIMA / JIANGHUI CUMMINS / DUETZ CUMMINS / DUETZ CUMMINS / DUETZ CUMMINS / DUETZ CUMMINS / DUETZ CUMMINS / DUETZ
    Kakuatan Mesin / Speed-KW / rpm 11/2900 24 /1800 (1500) 36 /1800 (1500) 60 /1800 (1500) 110 /1800 (1500) 163 /1800 (1500) 330/ 1800 (1500)
    Diménsi
    L x W x H (cm)
    170 x 119 x 110 194 x 145 x 15 220 x 150 x 164 243 x 157 x 18 263x160x170 310X1750X180 355X180X190
    Penanganan olid - mm 40 44 48 52 58 65 75
    Max Head / Max Flow - m / M3 / h 40/130 45/180 44/400 65/600 56/900 54/1200 76/2500

    Langkung seueur detil ngeunaan Pompa Cai Diesel Mesin Moving kami pikeun kaayaan darurat mangga ngahubungi Tongke Flow.


    Solusi multi-tujuan:

    • ngompa sump standar

    • Bahan bubur & semi padet

    • Sumuhun nunjuk - kapasitas pompa vakum tinggi

    • Aplikasi anu garing

    • reliabiliti 24 jam

    • Dirancang pikeun lingkungan sekitar anu luhur

    Séktor Pasar:

    • Gedong & Konstruction - ogé nunjuk sareng sump ngompa

    • Cai & Runtah - ngompa sareng sistem bypass

    • Quarry & Mines - sump pumping

    • Kontrol Cai Darurat - ngompa sump

    • Dok, Palabuhan & Pelabuhan - sump pumping sareng stabilisasi beban


    01


    Rincian Kontak

    • Sakur Tongke Flow Technology Co., LTD
    • Kontak Jalma: Mr Seth Chan
    • Telp: 86-21-59085698
    • Mob: 86-13817768896
    • WhatsAPP: 86-13817768896
    • Wechat: 86-13817768896
    • ID Skype: seth-chan
      • facebook
      • Linkedin
      • youtube
      • icon_twitter