Sejarah

history-index (1)

Sejarah Pangwangunan

2020

Kami sok di jalan.

2019

Kengingkeun sertipikat CE.

2018

Pompa TKFLO diekspor ka langkung ti 20 nagara sareng pasar domestik sareng luar negeri nampi pujian anu saé.

2016

Pompa self-priming nampi sertipikat patén modél utiliti.

2015

Dicandak BV bijil ISO9001: 2000 sistem kontrol kualitas oténtikasi.

2014

Pabrik anyar didirikeun Di Shanghai Jiading sareng damel kerjasama sareng Shanghai Tongji Nanhui Élmu Hi-tech bagian

2013

Jasa set pompa timer garing tinggi pikeun rékayasa Dubai Kota

2010

Diadegkeun Pusat Penjualan sareng Jasa di Thailand sareng Singapura.

2008

Pompa turbin nangtung cai laut dijual ka Pasar Wétan Tengah.

2005

Pabrik di Jiang Su Taizhou angkat ka operasi

2004

Diadegkeun tina Shanghai Bright Machines Co., Ltd.