Tentang Kami

About Us-1

Merek

TKFLO-merek kualitas luhur pabrik pompa

Pangalaman

16 taun pangalaman dina ékspor sareng dukungan proyék internasional

Kustomisasi

Kapasitas khusus khusus pikeun industri aplikasi khusus anjeun

PROFIL PERUSAHAAN

Shanghai Tongke Flow Technology Co., Ltd.  mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu museurkeun kana R&D sareng pembuatan pangiriman cairan sareng produk hemat énergi cairan, sareng samentawis panyadia solusi hemat énergi pikeun perusahaan. Digabungkeun sareng Shanghai Tongji & Nanhui Science Hi-tech Park Co., Ltd, Tongke ngagaduhan tim téknis anu berpengalaman.

Kalayan kapasitas téknis anu kuat sapertos kitu Tongke ngudag inovasi sareng nyetél dua pusat riset "pangiriman cairan efisien" sareng "kontrol hemat énergi motor khusus". Ayeuna Tongke parantos hasil kéngingkeun sababaraha prestasi domestik anu terkemuka kalayan hak cipta intelektual mandiri, sapertos "pompa séri SPH épisién tinggi pompa priming" sareng "sistem pompa hemat énergi super tinggi".

gwegvergber

Dina waktos anu sami Tongke ningkatkeun téknologi langkung ti sapuluh pompa tradisional sapertos turbin nangtung, pompa beuleum, pompa sedot akhir sareng pompa sentrifugal multistage, sacara signifikan ningkatkeun tingkat téknologi sacara umum tina lini produk tradisional.

BENGKEL KAMI

Lokakarya nerapkeun sistem manajemen 6S, SEIRI, SEITON, SEISO, SEIKETSU, SHITSUKE, KEAMANAN. Sareng numutkeun GB / T19001: 2008 sistem manajemen kualitas sarat standar, perusahaan netepkeun sistem manajemen kualitas, anu kedah disatujuan, sareng palaksanaan ngaji. Kadua jaminan kualitas éksternal tina manual "file kualitas, tapi ogé sistem manajemen kualitas internal perusahaan pikeun netepkeun sareng nerapkeun kriteria dasar tina ngaji, sadaya padamel kedah sacara hati-hati nerapkeun

TIM KAMI

Kami ngahiji sareng nunjukkeun sumanget pikeun ngabagi

Kami ngawangun hubungan anu kuat kalayan kajujuran, kabuka sareng kapercayaan

Kami damel babarengan pikeun ngahontal tujuan anu sami

Kami ngakuan sareng ngahargaan kontribusi anggota tim

Kami mitra palanggan ti mimiti kontak dugi ka layanan purna jual. Salaku konsultan téknis, kami ngabahas sarat sareng konsumén urang sareng ngembangkeun solusi anu ningkatkeun efisiensi sareng nilai tambah. Sapanjang sacara gembleng - ranté prosés anu disahkeun ISO 9001 - kami nawiskeun paket solusi anu paling pikaresepeun.

team-img

SERTIFIKAT URANG

CE
1232
ISO ISO 9001-2015
yyzz

Sawatara klinis kami

KAGIATAN LUAR BIASA JEUNG PASTI KAMI DITAMBUNG KA KLIEN KAMI!

PRASISING PELANGGAN

TONGKE FLOW nampi serat palanggan ti WK FIRE ENGINEER tanggal 18 Pébruari 2019. Asli sapertos kieu:

Hatur nuhun ka insinyur TONGKE'S pikeun panduan, kami suksés masangkeun 3 sét pompa seuneu cai laut 400VTP di bandara sareng ayeuna-ayeuna pompa ngajalankeunana saé sareng stabil. Hatur nuhun

 -Kong

Hatur nuhun pikeun silaturahmi, urang gaduh waktos anu saé di Shanghai. Sareng hatur nuhun ka Mr Seth sareng dukungan téknis profesional tim insinyur anjeun. Kami bakal ngalaksanakeun pangaluyuan numutkeun saran anjeun sareng bakal mastikeun nalika urang balik.

-Gabriel