Pangropéa Service

Pamasangan sareng komisioning

Kami bakalan nyayogikeun pitunjuk ngeunaan pamasangan sareng paréntah komisioning pikeun pompa

Ti tanggal pameseran, anjeun bakal resep konsultasi téknis gratis saumur hirup.

Gancang ngaréspon naon patarosan dina waktos panggunaan, sareng nyayogikeun bimbingan profesional.

Urang tiasa nyayogikeun ahli téknis dina bimbingan upami peryogi, biaya bakal disawalakeun.

sh11

Suku cadang

Kasadiaan suku cadang anu saé ngaminimalkeun waktos anu teu direncanakeun sareng ngajaga performa luhur mesin anjeun.

Kami bakal nyayogikeun daptar dua taun suku cadang numutkeun jinis produk anjeun pikeun rujukan anjeun.

Kami tiasa gancang nyayogikeun suku cadang anu anjeun peryogikeun dina prosés panggunaan upami kaleungitan disababkeun ku waktos turun anu lami.

sh22
sh33
Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami