API610 ANSI prosés Kimia Standar Pétrokimia Pompa Bahan Bakar Minyak Suluh Berat

Pedaran pondok:

Modél No : ZA

Pompa ngolah séri ZA sacara horisontal, panggung singe, desain tarik deui, aranjeunna patepung sareng versi 10 tina ANSI / API610-2004.

Pikeun mindahkeun anu beresih sareng sakedik kacemar, suhu handap sareng luhur, kimia nétral sareng cairan korosif.


Fitur

Data téknis

Ngalamar

Kurva

Pompa ngolah séri ZA sacara horisontal, panggung singe, desain tarik deui, aranjeunna patepung sareng versi 10 tina ANSI / API610-2004.

Séri ZAO aya ku casing split radial, sareng jinis OH1 tina pompa API610, ZAE sareng ZAF mangrupikeun jinis OH2 tina pompa API610. Gelar generalisasi tinggi Bagian hidrolik sareng bantalan sami sareng ZA hiji séri ZAE; Impeller kabuka atanapi jinis semi-kabuka, dicocogkeun sareng pelat tahan ka hareup sareng tukang.

Berlaku pikeun mindahkeun rupa-rupa cairan ku padet, dayung slag, cairan kentel jsb.

Poros sareng leungeun baju aci, leres-leres diisolasi kana cairan, hindarkeun korosi aci, ningkatkeun umur set pompa. Motor sareng gandeng diafragma ngalegaan, gampang sareng gampang dijagaan, tanpa kedah misah pipa sareng motor.

Utamana dianggo pikeun:

Pabrik listrik, industri bénsin-kimia, pamrosésan batubara sareng rékayasa suhu handap 

Industri kimia, pembuatan kertas, bubur, gula sareng sapertos industri pengolahan normal 

Desalinasi cai laut

Sistem bantu pembangkit listrik

Téknik perlindungan lingkungan

Kapal sareng rékayasa lepas pantai


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Jenis ieu pompa tipe API610 OH1, OH2 numutkeun kana tekanan.

    Diameter DN 32-400mm
    Kapasitas nepi ka 2600 m3 / jam
    Sirah dugi ka 300m
    Suhu cair -80 ~ 170 ºC
    Tekanan kerja ~ 2.5 MPa (Detil bakal ngarujuk kana gambar PT, numutkeun suhu anu béda pikeun milih bahan anu leres)

    11 10

     


    Pikeun mindahkeun anu beresih sareng sakedik kacemar, suhu handap sareng luhur, kimia nétral sareng cairan korosif. Kilang kitu, industri petro-kimia, pamrosésan batubara sareng rékayasa suhu handap.

    Industri kimia, pembuatan kertas, bubur, gula sareng sapertos industri pengolahan normal;

    Tutuwuhan suplai cai sareng desalinasi cai laut;

    Pasokan panas sareng sistem AC;

    Sistem bantu pembangkit listrik;

    Rékayasa perlindungan lingkungan;

    Kapal sareng rékayasa lepas pantai.



    Rincian Kontak

    • Sakur Tongke Flow Technology Co., LTD
    • Kontak Jalma: Mr Seth Chan
    • Telp: 86-21-59085698
    • Mob: 86-13817768896
    • WhatsAPP: 86-13817768896
    • Wechat: 86-13817768896
    • ID Skype: seth-chan
      • facebook
      • Linkedin
      • youtube
      • icon_twitter