Service Tés

JASA UJI PRODUK TKFLO

Pusat uji pompa cai mangrupikeun parangkat keras sareng parangkat lunak anu ngalaksanakeun uji tilas pabrik sareng uji tipe pikeun pompa listrik beuleum.

TEST CENTER By the national industrial pump quality supervision evaluation, in line with the national standards <ROTARY POWER HYDRAULIC PERFORMANCE TEST> Grade 1&2, <Test Methods for Submersible Electric Pump> Grade 1.

Kapasitas Puseur uji coba

Pusat uji caket caket bengkel dina industri anu sami, ieu kapasitas uji parfum pompa.

32BH2BC Volume cai uji 1200m3, Jerona Kolam renang: 8,5m

32BH2BC Max Tés listrik listrik Tés: 560KW

32BH2BC Kakuatan Tés Mesin Max: 1500KW

32BH2BC Tegangan Tés: 380V-10KV

32BH2BC Frékuénsi tés: ≤60HZ

32BH2BC Diménsi tés: DN100-DN1200

TEMA UJI TKFLO

TKFLO bakal nyayogikeun jasa uji coba konsumén kami, sareng tim kualitas komitmen pikeun ngadalikeun kualitas produk, sareng nawiskeun jasa uji coba sareng pamariksaan dina prosés produksi sareng pamariksaan pangiriman, pikeun mastikeun yén produk dikirimkeun sasuai ka nu lengkep sareng sarat-saratna.

Barang Proyék tés Laporan tés Nyaksian Nyaksian pihak katilu
1 Tes kinerja pompa
2 Tes tekanan casing pompa
3 Tés kasaimbangan dinamis Impeller    
4 Tés Mesin
5 Ngompa bagian utama Bahan Kimia nganalisis
6 Tés Ultrasonik
7 Surface sareng lukisan Pariksa
8 Pariksa dimensi
9 Tés geter sareng noise

Sababaraha item tés gratis pikeun palanggan kami, sababaraha barang peryogi biaya. Mangga kontak kami pikeun balesan gancang sareng gampang.

Hubungi kami ayeuna