Ngalenyepan limbah limbah Cai Pompa Tilelep

Pedaran pondok:

Modél No : WQ

Pompa solokan turbin vertikal utamina dianggo pikeun ngompa teu aya korosi, suhu kirang ti 60 ° C, padet anu ditunda (teu kalebet serat, gajih) kirang tina 150 mg / L eusi tina kokotor atanapi cai limbah. Pompa drainase nangtung tipe LPT aya dina pompa cai vertikal tipe LP, sareng dina dasar kanaékan sareng kerah, atur pelumasan minyak tabung nyaéta cai. Tiasa ngaroko suhu handapeun 60 ° C, ngirimkeun ngandung sisikian padet anu tangtu (sapertos besi tua sareng keusik halus, batu bara, sareng sajabana) tina limbah atanapi cai limbah.


Fitur

Data téknis

Ngalamar

Kurva

KAUNTUNGANNANA

Biaya pangwangunan anu langkung handap

Kontrol calakan pikeun operasi anu aman 

Instalasi Gampang  

Submergence nolak   

Biaya ngajalankeun anu langkung handap  

Perlindungan lingkungan   

Detil Kauntungannana karakteristik pikeun pompa sépak Submersible WQ series  

1. Kaseueuran impeller sareng pompa aperture di handapeun 400 datangna salaku impeller bi-runner sareng sababaraha diantarana mangrupikeun impeller sentrifugal multi-agul. Sedengkeun seuseueurna impeller sareng pompa aperture 400 ka luhur didamel salaku impeller aliran campuran sareng sababaraha diantarana mangrupikeun impeller bi-runner. Pelari casing pompa anu lega ngamungkinkeun padetna gampang diloloskeun sareng serat kalayan gampang ngabungkusna sahingga paling cocog pikeun ngaleupaskeun kokotor sareng kokotor.
 
2. Dua segel mékanis tungtung-rupa mandiri anu dipasang dina séri, sareng modeu pamasangan salaku modeu instalasi internal, sareng, dibandingkeun sareng modeu pamasangan éksternal, médium langkung henteu gampang kabocoran sareng pasangan gesekan na langkung gampang dilincir ku minyak dina rohangan minyak. Slot spiral khusus atanapi kelim leutik dianggo pikeun nolak bijil padet anu bakal disimpen dina segel mékanis ku pompa pikeun mastikeun padamelan stabil na. Modeu perenah segel mékanis anu unik sareng kombinasi bantalan ngadamel panangan gantung tina poros pondok, kaku sareng luncat alit, langkung manpaat pikeun ngirangan kabocoran tina segel mékanis sareng manjangkeun umur hirupna.

3. Motor kelas pelindung IPX8 tiasa dianggo dina modeu beuleum sareng nahan pangaruh anu pangsaéna. Isolasi kelas F ngajantenkeun lilitanana tahan ka suhu anu langkung luhur sareng, dibandingkeun sareng motor umum, langkung awét.

4. Kombinasi sampurna kabinet kontrol listrik khusus, saklar cair tingkat cair sareng komponén pelindung ngalaksanakeun monitor otomatis sareng alarm kanggo kabocoran cai sareng overheat berkelok-kelok, perlindungan di sirkuit pondok, overload, kakurangan-fase sareng voltase-cut cut-off, kontrol otomatis sacara otomatis tina start, stop, alternation sareng jero jero beuleum anu minimum, tanpa kedah jalma-jalma khusus pikeun milarian-jaga, pilihan anu dipikahoyong sayogi diantawis antara pangurangan otomatis sareng awal éléktronik lemes ngamimitian. Sadaya ieu pastikeun ngagunakeun pompa anu aman sareng bisa dipercaya tanpa hariwang.

5. Duanana bagian motor sareng hidrolik langsung dihubungkeun, tanpa kedah ngarobih poros pikeun dipuseurkeun, gampang dibongkar sareng dirakit pikeun ngahémat waktos, manpaat pikeun pangropéa situs, ngirangan waktos dieureunkeun, ngahémat biaya perbaikan; struktur saderhana sareng kompak ninggang jilid alit, ngan ukur alat angkat saderhana anu diperyogikeun, salaku pawang angkat khusus disetél dina pompa; kirang lahan sareng pompa tiasa ditempatkeun langsung di kolam limbah, tanpa kedah bumi pompa khusus, sareng ku sabab éta investasi konstruksi tiasa diémat ku langkung ti 40.

6. Sadia kalayan lima modeu pamasangan pikeun anjeun milih: otomatis-gandeng, pipa keras anu tiasa dipindahkeun, pipa lemes anu tiasa dipindahkeun, jinis baseuh tetep sareng modeu instalasi jinis garing anu tetep.
Instalasi gandeng otomatis hartosna hubungan antara pompa sareng pipa kaluar-cai didamel sareng korsi pipa saluran cai tina gandeng otomatis, tanpa nganggo pengikat umum, sareng, nalika misahkeun pompa tina pipa outlet cai korsi, pasihkeun waé dibarengan ku batang panungtun teras angkatna, cukup cukup pikeun bébas tina hariwang sareng gangguan sareng ngahémat waktos.
Pompa limbah beuleum dina pamasangan tipe garing anu tetep henteu ngan ukur tiasa ngagentos pompa limbah vertikal lami tapi ogé henteu sieun kabeuleum banjir, janten teu kedah fasilitas banjir-misah anu misah, manpaat pikeun nurunkeun biaya konstruksi.
Boh pamasangan hard-pipa sareng pipa lemes, ogé jinis baseuh tetep hiji, sadayana modél instalasi anu saderhana.

7. Sistem pendinginan motor tiasa disetél sareng pompa, anu sanés ngan ukur tiasa nyéépkeun motorna tapi ogé tiasa ngabantosan pikeun nurunkeun tingkat kolam kumbahan sahingga ngalirkeun kokotor di jerona dugi ka tingkat maksimal.

8. Pompa tiasa dianggo dina modeu beuleum, janten teu aya masalah noise sareng manpaat pikeun panangtayungan lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PARAMETER OPERASI

    Diameter DN50-800mm
    Kapasitas 10-8000 m3 / h
    Sirah 3-120m
    Suhu cair nepi ka 60 ºC
    Tekanan operasi nepi ka 18 bar

    Bagian utama pikeun pompa limbah beuleum WQ

    Bagéan Bahan 
    Pompa casing & Pompa panutup Besi tuang, beusi saluran, Baja tahan karat
    Impeller Besi tuang, Besi saluran, Baja tahan karat, Perunggu, Dupleks SS
    Casing motor Besi tuang
    Aci 2Cr13, 3Cr13, Duplex SS
    Segel mékanis Pasangan gesekan Grafit / Silikon Karbida
    Grafit / Tungsten Carbide
    Silicon Carbide / Silicon Carbide
    Silicon Carbide / Tungsten Carbide
    Tungsten Carbide / Tungsten Carbide
      Cinyusu Beusi sténless
      Bagian karét NBR

    Karya kota,

    gedong,

    kokotor industri 

    Perawatan limbah pikeun ngaleupaskeun kokotor

    Proyék mindahkeun cai limbah

    Cai hujan anu ngandung padet sareng serat panjang

    10


    12


    Rincian Kontak

    • Sakur Tongke Flow Technology Co., LTD
    • Kontak Jalma: Mr Seth Chan
    • Telp: 86-21-59085698
    • Mob: 86-13817768896
    • WhatsAPP: 86-13817768896
    • Wechat: 86-13817768896
    • ID Skype: seth-chan
      • facebook
      • Linkedin
      • youtube
      • icon_twitter