Tahap tunggal tahap sedot pompa seuneu tipe NFPA FM

Pedaran pondok:

Modél No : XBC-ES

Pompa sentrifugal sedot akhir ngagaduhan namina tina jalur anu dicandak cai pikeun lebet kana pompa. Ilaharna cai asup kana hiji sisi panél, sareng dina pompa sedot tungtung horisontal, ieu katingalina asup kana "tungtung" pompa. Beda sareng jinis casing Split pipa sedot sareng motor atanapi mesin sadayana sajajar, ngaleungitkeun prihatin ngeunaan rotasi pompa atanapi orientasi di rohangan mékanis. Kusabab cai asup kana hiji sisi impeller, anjeun kaleungitan kamampuan gaduh bantalan dina kadua sisi impeller. Bantalan bantosan naha tina motor éta sorangan, atanapi tina pigura kakuatan pompa. Ieu nyegah panggunaan pompa jenis ieu pikeun aplikasi aliran cai ageung.


Fitur

Data téknis

Ngalamar

Kurva

Kaamanan Penjaminan Kualitas

 Pompa sentrifugal sedot akhir ngagaduhan namina tina jalur anu dicandak cai pikeun lebet kana pompa. Ilaharna cai asup kana hiji sisi panél, sareng dina pompa sedot tungtung horisontal, ieu katingalina asup kana "tungtung" pompa. Beda sareng jinis casing Split pipa sedot sareng motor atanapi mesin sadayana sajajar, ngaleungitkeun prihatin ngeunaan rotasi pompa atanapi orientasi di rohangan mékanis. Kusabab cai asup kana hiji sisi impeller, anjeun kaleungitan kamampuan gaduh bantalan dina kadua sisi impeller. Bantalan bantosan naha tina motor éta sorangan, atanapi tina pigura kakuatan pompa. Ieu nyegah panggunaan pompa jenis ieu pikeun aplikasi aliran cai ageung.

 

Bujang panggung Ngompa Akauntungan:

aa2

● Gandeng langsung, bukti geter sareng noise low.

● diaméterna sami tina inlet na outlet.

● bantalan C&U, anu mangrupikeun mérek terkenal di Cina.

● Sirkulasi aliran sirkulasi mastikeun segel mékanis umur panjang.

● Yayasan leutik diperyogikeun anu bakal ngahemat investasi konstruksi ku 40-60%.

● Segel alus teuing anu teu aya kabocoran

Pedaran Struktur

♦ Struktur kompak, paling aplikasi pikeun konstruksi modéren.
♦ Pompa casing: casing spiral kalayan sambungan pipa didesain sareng didamel ku anu paling unggul ku modél draulic ayeuna, kalayan inlet sareng outlet diameter anu sami. Flensa saluyu sareng GB4216.5, sareng dilengkepan colokan uji tekanan Rp1 / 4 atanapi Rp 3/8.
♦ Impeller: impeller katutup, henteu aya wates arah rotasi handapeun suhu cai handapeun 80 ° C sareng 120 ° C.
♦ Desain khusus cingcin segel dinamis mastikeun ogé ngégél sareng operasi anu dipercaya.

Unit Pompa Seuneu TONGKE Pump, Sistem, sareng Sistem rangkep

q1

Pamasangan TONGKE Fire Pump (UL disatujuan, Tuturkeun NFPA 20 sareng CCCF) nganteurkeun perlindungan seuneu anu unggul ka fasilitas sadunya. TONGKE Pump parantos nawiskeun jasa lengkep, ti mimiti bantuan rékayasa dugi ka pabrikan di bumi dugi ka ngamimitian lapangan. Produk didesain tina seueur pilihan pompa, drive, kontrol, pelat dasar sareng asesoris. Pilihan pompa kalebet pompa seuneu sentrifugal horisontal, garis sareng akhir nyeuseup ogé pompa turbin nangtung.

Duanana model horizontal sareng vertikal nyayogikeun kamampuan dugi ka 5.000 gpm. Modél sedot akhir nganteurkeun kapasitas ka 2.000 gpm. Satuan linier tiasa ngahasilkeun 1.500 gpm. Sirah kisaran ti 100 ft dugi ka 1.600 ft kalayan dugi ka 500 méter. Pompa didukung ku motor listrik, mesin solar atanapi turbin uap. Pompa seuneu standar nyaéta beusi cor Ductile kalayan perlengkapan parunggu. TONGKE nyayogikeun perlengkapan sareng asesoris anu disarankeun ku NFPA 20.

Aplikasi
Aplikasina beda-beda ti motor listrik dasar anu leutik anu disetir kana mesin solar anu disetir, sistem rangkep. Unit standar dirancang pikeun nanganan cai tawar, tapi bahan khusus sayogi pikeun cai laut sareng aplikasi cair khusus.
Pompa Kebakaran TONGKE masihan kinerja anu langkung saé dina aplikasi Pertanian, Industri Umum, Perdagangan Wangunan, Industri Tenaga, Perlindungan Kebakaran, Kotamadya, sareng prosés Pangolahan. 

a3
a4

Perlindungan Seuneu
Anjeun parantos mutuskeun pikeun ngirangan résiko karusakan seuneu pikeun fasilitas anjeun ku cara masang sistem pompa seuneu UL, ULC. Kaputusan anjeun salajengna nyaéta sistem anu bade dipésér.
Anjeun hoyong pompa seuneu anu kabuktosan dina pamasangan sadunya. Didamel ku ahli anu gaduh pangalaman lega dina bidang perlindungan seuneu. Anjeun hoyong palayanan lengkep pikeun ngamimitian lapangan. Anjeun hoyong Pompa TONGKE.

Nyayogikeun Solusi Ngompa TONGKE Tiasa Minuhan Anjeun Syarat:
● Kamampuan fabrikasi di-imah lengkep

● Kamampuh uji anu dijalankeun ku mékanis sareng alat-alat anu dipasihan pelanggan pikeun sadaya standar NFPA
● Modél horizontal pikeun kapasitas ka 2.500 gpm
● Modél nangtung pikeun kapasitas dugi ka 5,000 gpm
● Modél salain pikeun kapasitas dugi ka 1.500 gpm
● Tungtung model sedot pikeun kapasitas dugi ka 1.500 gpm
● Drive: motor listrik atanapi mesin solar
● Unit dasar sareng sistem rangkep.

Unit Pompa Seuneu & Sistem rangkep
Pompa motor Electric Drive sareng pompa Diesel Engine Drive tiasa dipasihan kanggo kombinasi pompa, drive, kontrol sareng asesoris kanggo aplikasi jasa seuneu anu didaptarkeun sareng disatujuan sareng BUKAN. Unit sareng sistem rangkep nurunkeun biaya pamasangan pompa seuneu sareng nawiskeun ieu.

q2
q3

Girang Motor Éléktrik Pompa seuneu panggung tunggal

Diesel Engine Drive Tahap tunggal pompa seuneu

FRQ

Q. Naon anu ngompa pompa bénten-bénten sareng jinis pompa sanés?
A. Mimiti, aranjeunna nyumponan sarat anu ketat tina NFPA Pamphlet 20, Underwriters Laboratories sareng Factory Mutual Research Corporation pikeun reliabilitas sareng jasa anu gagal dina kaayaan anu paling sesah sareng nungtut. Kanyataan ieu nyalira kedah nyarios saé pikeun kualitas produk TKFLO sareng fitur desain premium. Pompa seuneu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun tarif aliran anu khusus (GPM) sareng tekanan 40 PSI atanapi langkung langkung. Salajengna, agénsi anu disebatkeun di luhur nyarankeun yén pompa kedah ngahasilkeun sahenteuna 65% tina tekanan éta dina 150% tina aliran anu dipeunteun - sareng nalika operasi dina kaayaan angkat 15 kaki. Kurva kinerja kedah sapertos anu sirah pareuman, atanapi "churn," nyaéta tina 101% dugi ka 140% tina sirah anu dipeunteun, gumantung kana definisi agénsi pikeun istilah. Pompa pemadam kebakaran TKFLO henteu ditawarkeun kanggo jasa pompa pemadam kebakaran kecuali upami aranjeunna nyumponan sarat sadaya agénsi.

Saluareun ciri performa, pompa seuneu TKFLO sacara saksama ditaliti ku duanana NFPA sareng FM pikeun reliabilitas sareng umur panjang ngalangkungan analisis desain sareng konstruksi na. Casing integritas, salaku conto, kedah cocog pikeun tahan uji hidrostatik tilu kali tekanan operasi maksimum henteu bénten! Desain TKFLO kompak sareng dirékayasa kalayan hadé ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun spésifikasi ieu ku seueur modél 410 sareng 420 urang. Itungan rékayasa pikeun hirup, tekanan baud, deflection aci, sareng stres geser ogé kedah dikintunkeun ka NFPA. sareng FM sareng kedah aya dina wates konservatif pikeun mastikeun reliabilitas anu saé pisan. Akhirna, saatos sadayana persyaratan awal parantos dicumponan, pompa parantos siap pikeun uji sertifikasi akhir pikeun disaksian ku wawakil ti tés UL sareng FM Performance bakal meryogikeun sababaraha diaméter impeller bakal ditunjuk kalayan memuaskan, kalebet minimum sareng maksimum, sareng sababaraha antawis.

Q. Naon waktos pamimpin has pikeun pompa seuneu?
A. Kali kalungguhan anu biasa dijalankeun 5-8 minggu ti saatos paréntah. Nelepon kami pikeun detil. 

Q. Naon cara paling gampang pikeun nangtoskeun rotasi pompa?
A. Pikeun pompa seuneu kasus pamisah horisontal, upami anjeun linggih dina motor anu nyanghareup ka pompa seuneu, ti titik ieu pompa sanés tangan katuhu, atanapi saé jam, upami nyeuseup asalna tina katuhu sareng debit nuju ka kénca. Sabalikna anu leres pikeun rotasi kénca, atanapi jarum jam. Koncina nyaéta titik pandang nalika ngabahas topik ieu. Pastikeun kadua belah pihak ningali casing pompa tina sisi anu sami.

Q. Kumaha ukuran mesin sareng motor pikeun pompa seuneu?
A. Motor sareng mesin anu disayogikeun sareng pompa pemadam kebakaran TKFLO ageung numutkeun UL, FM sareng NFPA 20 (2013), sareng didesain kanggo ngoperasikeun titik-titik kurva pompa seuneu tanpa ngalangkungan faktor jasa motor nameplate, atanapi ukuran mesin. Entong katipu mikir yén motor ukuranana ngan ukur 150% tina kapasitas nameplate. Henteu ilahar pikeun pompa seuneu tiasa beroperasi jauh ngalangkungan 150% tina kapasitas anu dipeunteun (contona, upami aya hydrant kabuka atanapi pipa rusak di hilir).

Kanggo langkung jelasna, mangga tingal NFPA 20 (2013) alinea 4.7.6, UL-448 alinea 24.8, sareng Standar Persetujuan Pabrik Saham pikeun Pompa Kasus Pemisah, Kelas 1311, alinéa 4.1.2. Sadaya motor sareng mesin anu disayogikeun sareng pompa pemadam kebakaran TKFLO ageung sakumaha tujuan leres NFPA 20, UL, sareng Factory Mutual.
Kusabab motor pompa seuneu henteu diharepkeun bakal teras-terasan dijalankeun, aranjeunna sering ukuran pikeun ngamangpaatkeun faktor layanan motor 1,15. Janten teu sapertos cai pompa domestik atanapi aplikasi pompa HVAC, motor pompa pemadam kebakaran henteu teras ukuran "non-overloading" ngalangkungan kurva. Salami anjeun henteu ngaleuwihan faktor layanan motor 1,15, éta diijinkeun. Pengecualian pikeun ieu nyaéta nalika dipakéna motor listrik tugas inverter speed variable.

Q. Dupi abdi tiasa nganggo loop méter aliran salaku gaganti lulugu tés?
A. Gelung méter aliran sering praktis dimana ngalirkeun cai kaleuleuwihan ngalangkungan noz UL Playpipe standar anu teu merenah; Nanging, nalika nganggo loop méter aliran panutup di sekitar pompa seuneu, anjeun panginten tiasa nyobian pompa kinerja hidrolik, tapi anjeun TEU uji coba suplai cai, anu mangrupikeun komponén kritis sistem pompa seuneu. Upami aya halangan pikeun pasokan cai, ieu moal kabuktian ku gelung méter aliran, tapi pastina bakal kakeunaan ku uji coba pompa seuneu kalayan selang sareng Playpipe. Dina mimiti mimiti sistem pompa seuneu, urang salawasna keukeuh ngalir cai ngaliwatan sistem pikeun mastikeun integritas sakabéh sistem.

Upami loop méter aliran dipulangkeun deui kana suplai cai - sapertos bak cai di luhur - maka dina kaayaan éta anjeun bakal tiasa nyobian pompa seuneu boh suplai cai. Ngan pastikeun yén méter aliran anjeun leres dikalibrasi. 

Q. Naha kuring kedah hariwang ngeunaan NPSH dina aplikasi pompa seuneu?
A. Jarang pisan. NPSH (net suction positive head) mangrupikeun tinimbangan penting dina aplikasi industri, sapertos feed boiler atanapi pompa cai panas. Nanging, ku pompa seuneu, anjeun kaayaan cai tiis, anu ngagunakeun sadaya tekanan atmosfir pikeun kauntungan anjeun. Pompa seuneu peryogi "nyeuseup banjir," dimana cai dugi ka impeller pompa ngalangkungan gravitasi. Anjeun peryogi ieu pikeun ngajantenkeun pompa 100% waktos, janten nalika anjeun gaduh seuneu, pompa anjeun tiasa dioperasikeun! Pasti dimungkinkeun pikeun masang pompa seuneu nganggo klep suku atanapi sababaraha cara artifisial pikeun priming, tapi teu aya jalan pikeun ngajamin 100% yén pompa bakal tiasa leres dianggo nalika dioperasikeun. Dina seueur pompa sedot ganda pamisah-kasus, ngan ukur peryogi kirang langkung 3% hawa dina pompa kanggo ngompa pompa teu tiasa dioperasikeun. Kusabab kitu, anjeun moal mendakan pabrikan pompa seuneu daék résiko ngajual pompa seuneu pikeun pamasangan naon waé anu henteu ngajamin "sedot banjir" ka pompa seuneu sepanjang waktos.

Q. Iraha anjeun ngajawab langkung seueur patarosan dina halaman FAQ ieu?
A. Kami bakal nambahan éta nalika timbul masalah, tapi kersa ngahubungi kami ku patarosan anjeun!

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Spesifikasi Pompa Seuneu Turbin Vertikal TKFLO

     q4 Jenis Pompa Tungtung pompa sentrifugal sedot kalayan pas anu pas pikeun nyayogikeun pasokan cai pikeun sistem panyalindungan seuneu di gedong, pepelakan sareng lapangan.
    Kapasitas Nganti 2500GPM (567m3 / jam)
    Sirah Nganti 340feet (104meters)
    Tekanan Nganti 147 Psi (10 kg / cm2, 1014 KPa)
    Kakuatan Imah Nganti 350HP (260KW)
    Supirna Motor listrik horisontal sareng mesin solar
    Jenis cair Cai
    Suhu Kantos dina wates pikeun operasi alat-alat anu nyugemakeun.
    Bahan Pangwangunan Besi tuang, Perunggu dipasang
    ruang lingkup pasokan: Pompa seuneu pompa mesin + panel kontrol + Pompa Joki                Pompa drive motor listrik + panel kontrol + Pompa Joki
    Pamundut anu sanés pikeun unit punten dituduhkeun sareng insinyur TKFLO.

     


    Aplikasina beda-beda ti motor listrik dasar anu leutik anu disetir kana mesin solar anu disetir, sistem rangkep. Unit standar dirancang pikeun nanganan cai tawar, tapi bahan khusus sayogi pikeun cai laut sareng aplikasi cair khusus.
    Pompa Kebakaran TONGKE masihan kinerja anu langkung saé dina aplikasi Pertanian, Industri Umum, Perdagangan Wangunan, Industri Tenaga, Perlindungan Kebakaran, Kotamadya, sareng prosés Pangolahan. 

    q5



    Rincian Kontak

    • Sakur Tongke Flow Technology Co., LTD
    • Kontak Jalma: Mr Seth Chan
    • Telp: 86-21-59085698
    • Mob: 86-13817768896
    • WhatsAPP: 86-13817768896
    • Wechat: 86-13817768896
    • ID Skype: seth-chan
      • facebook
      • Linkedin
      • youtube
      • icon_twitter