Aliran Axial Vértikal MVS sareng pompa saluran pembuangan tilelep campuran

Pedaran pondok:

Serial: MVS

Pompa séri aksial-aliran MVS séri campuran pompa-aliran AVS (aliran Axial vertikal sareng pompa limbah beuleum aliran Campuran) mangrupikeun produksi modéren anu hasil dirancang ku cara nyoko kana téknologi modéren asing. Kapasitas pompa énggal 20% langkung ageung tibatan anu lawas. Efisiensi na 3 ~ 5% langkung luhur tibatan anu lami.


Fitur

DATA Téknis

PELAJAR

CURVE

Pompa séri aksial-aliran MVS séri campuran pompa-aliran AVS (aliran Axial vertikal sareng pompa limbah beuleum aliran Campuran) mangrupikeun produksi modéren anu hasil dirancang ku cara nyoko kana téknologi modéren asing. Kapasitas pompa énggal 20% langkung ageung tibatan anu lawas. Efisiensi na 3 ~ 5% langkung luhur tibatan anu lami.

Kalayan impellers tiasa diatur ngagaduhan kaunggulan kapasitas ageung / sirah lega / efisiensi tinggi / aplikasi lega teras salajengna.

A: stasiun pompa skala sakedik, pangwangunan saderhana sareng inpéstasi kalangkungan ageung, Ieu tiasa ngahémat 30% ~ 40% kanggo biaya gedong.

B: Gampang pikeun masang ngajaga sareng ngalereskeun pompa ieu.

C: Low noise umur panjang.

Bahan tina séri AVS / MVS Axial flow sareng Campuran pompa beuleum tiasa casting tambaga beusi saluran atanapi stainless steel.

Jenis pamasangan 

Aliran aksial AVS / MVS sareng aliran Campuran pompa beuleum cocog pikeun pamasangan siku cantilever, pamasangan cantilever sareng pamasangan sumur cantilever

ACCESSORIES Pikeun PUMP

1. Grid Grid 

Klep 2.Flag 

3. Pipa anu dikubur sateuacanna 

4. Saklar Level Cai 

5. Panel kontrol


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Diameter DN350-1400 mm
    Kapasitas 900-12500 m3 / jam
    Sirah dugi ka 20m
    Suhu cair nepi ka 50 C

    Pamasangan Nyeuseup sareng Ngaleupaskeun Pipa

    1. Pipa Seuseup: numutkeun gambar garis dina buklet. Jero pompa pangleutikna handapeun cai kedah langkung ageung tibatan datum dina gambar.

    2. Ngaluarkeun: tutup klep sareng padika anu sanés.

    3. Instalasi: séri MVS cocog pikeun pamasangan siku cantilever, pamasangan cantilever ogé pamasangan sumur cantilever.

    Motor

    Motor beuleum (séri MVS) Kelas kakuatan: kinerja listrik minuhan GB755

    Kelas panyalindungan: IP68

    Sistem tiis: ICWO8A41

    Jenis pamasangan dasar: IM3013

    Tegangan: dugi ka 355kw, 380V 600V 355KW, 380V 600V, 6kv, 10kv

    Kelas insulasi: F

    Dihaturkeun kakuatan: 50Hz

    Panjang kabel: 10m

    Seal Poros

    Jenis ieu ngagaduhan dua atanapi tilu anjing laut mékanis. Segel anu munggaran, anu ngahubungi cai, biasana didamel tina silikon karbon sareng silikon karbon. Kadua sareng katilu biasana didamel tina grafit sareng karbon silikon.

    Perlindungan Kabocoran

    Séri MVS AVS ngagaduhan sénsor panyalindungan kabocoran. Nalika imah minyak motor atanapi kotak kawat bocor, sénsor bakal masihan peringatan atanapi lirén damel sareng ngajaga sinyal.

    Panyalindungan overheat

    Gulungan motor beuleum séri MVS ngagaduhan pelindung anu overheat. Nalika éta overheated, peringatan bakal dibéré atanapi motorna bakal liren jalan.

    Arah puteran

    Ningali ti belah luhur, impeller muterkeun jarum jam.

    Harti séri


    Pump Ngalamar  

    Pompa séri aksial-aliran MVS séri campuran campuran pompa aliran AVS kisaran aplikasi: pasokan cai di kota-kota, karya pangalihan, sistem saluran pembuangan limbah, proyek pembuangan limbah.

    Solusi multi-tujuan:

    • ngompa sump standar

    • Bahan bubur & semi padet

    • Sumuhun nunjuk - kapasitas pompa vakum tinggi

    • Aplikasi anu garing

    • reliabiliti 24 jam

    • Dirancang pikeun lingkungan sekitar anu luhur

    Pseni Proyék Sampel

    20



    Rincian Kontak

    • Sakur Tongke Flow Technology Co., LTD
    • Kontak Jalma: Mr Seth Chan
    • Telp: 86-21-59085698
    • Mob: 86-13817768896
    • WhatsAPP: 86-13817768896
    • Wechat: 86-13817768896
    • ID Skype: seth-chan
      • facebook
      • Linkedin
      • youtube
      • icon_twitter