Pompa sentrifugal cai bersih Tekanan Tinggi Éléktrik MS

Pedaran pondok:

Model Henteu : XBC-VTP

Pompa XBC-VTP Series vertikal panjang pompa tarung seuneu mangrupikeun séri tahap, pompa diffusers multistage, didamel saluyu sareng National Standard GB6245-2006. Kami ogé ningkatkeun desain kalayan rujukan standar Amérika Serikat Asosiasi Perlindungan Seuneu. Hal ieu utamakeun dianggo pikeun pasokan cai seuneu dina pétrokimia, gas alam, pembangkit listrik, tékstil katun, dermaga, penerbangan, gudang, gedong luhur sareng industri sanés. Éta ogé tiasa dilarapkeun ka kapal, tank laut, kapal pemadam kebakaran sareng pasokan sanésna.


Fitur

Data téknis

Ngalamar

Kurva

Pompa cai tipe MS digunakeun pikeun ngangkut cai bérés sareng cairan nétral cai pit sareng sisikian padat solid 1,5%. Granularitas <0,5mm. Suhu cairanana henteu langkung ti 80º C. Suhu cairna henteu langkung ti 80º C. Pompa cocog pikeun pasokan cai sareng saluran pembuangan di ranjau, pabrik sareng kota.

Catetan: Nalika kaayaan dina tambang batubara, motor tipe buktina ledakan kedah dianggo. 

Harti Modél
MS 280-43 (A) X3
IBU :   Pompa tambang sentrifugal anu tiasa dianggo
280:   Nilai kapasitas dina titik anu dirancang pikeun pompa (m3 / h)
43:    Nilai sirah tahap hiji dina titik anu dirancang pikeun pompa (m)
(A):    Desain kadua
3:      Nomer panggung pompa 

Kauntungan pompa tipe MS

1. instalasi Mudah sareng ngalih;
2. Pangrojong awak pompa ku jangkar mastikeun struktur anu stabil sareng résistansi maksimum kaluar-tengah sareng distorsi disababkeun ku beban garis;
3. Teu desain overload, pastikeun performa beroperasi sacara stabil;
4. Ngadopsi modél hidrolik standar nasional pastikeun efisiensi operasi tinggi sareng kinerja anti kavitasi anu saé;
5. Pakét segel sareng mékanis segel sayogi.
6. Anggo bahan anu béda ku medium anu béda.
7. Jembar aplikasi
Cocog sareng tambang, Téknik Cai Bekas sareng Téknik Kotoran
Mindahkeun sedeng cair berair, tanpa partikel padet, suhu handapeun 80 ° C
Cocog pikeun pakan cai ketel atanapi nganteurkeun sedeng anu mirip sareng cai panas, tanpa partikel padet, suhu di handapeun 105 ° C Cocog pikeun baja noda, tambang, prosés mindahkeun kokotor.
Mindahkeun cai tambang sareng eusi partikel padet dina 1,5% atanapi kokotor anu sami, suhu handapeun 80 ° C
Cocog pikeun mindahkeun cairan Korosif tanpa praktis padet, suhu antara -20 ° C ~ 105 ° C
Cocog pikeun mindahkeun produk Minyak sareng minyak bumi tanpa praktis padet, suhu antara -20 ° C ~ 150 ° C, viskositas handapeun 120cSt

aa2

NAHA Milih PUMPS TKFLO

a6

♦ Difokuskeun kana pamundut Bea & jasa

Kami nyayogikeun jasa premium pikeun nyumponan paménta konsumén, kapuasan Palanggan mangrupikeun hal anu penting pikeun ngukur kualitas produk. Énergi éfisién, Operasi stabil sareng layanan téhnik Forever.

♦ Tim Insinyur Téknis anu mumpuni

Ngayakeun ahli interdisipliner sareng pangalaman praktis tim téknis, kalebet dua tutor doktor, hiji profésor, 5 insinyur senior sareng langkung ti 20 insinyur pikeun pamutahiran téknologi-logis sareng inovasi sareng masihan anjeun sajumlah dukungan teknis sareng saé saatosna jasa diobral.

aa1
aa2

♦ Suplier bagian standar kualitas luhur

Supplier kualitas pikeun casting kualitas luhur; Unsur mékanis mérek internasional sareng domestik anu kawéntar, bantalan, motor, panel kontrol sareng mesin solar pikeun nyumponan kabutuhan anu rupa-rupa konsumén kami. Kolaborasi sareng WEG / ABB / SIMENS / CUMMININS / VOLVO / PERKIN ...

♦ Sistem Kontrol Kualitas Sacara ketat

Pabrikan mastikeun nuturkeun sistem kontrol mutu ISO9001: 2015 sareng sistem manajemén 6S. Anjeun panginten yakin yén produk kami nyumponan tender kualitas anu diperyogikeun. Laporan matéri, Laporan uji kinerja ... sareng pamariksaan pihak Katilu sayogi.

aa3

♦  Jasa Pra-jualan
- Pendukung sareng dukungan konsultasi. 15 taun ngompa pangalaman téknis. - Insinyur penjualan hiji-ka-hiji jasa téknis. - Hot-line of service sayogi dina 24 jam, diréspon dina 8 jam. 

♦  Saatos jasa
- Evaluasi Peralatan latihan téknis; - Instalasi sareng debugging Troubleshoot; - Pembaharuan Pangropéa sareng pamutahiran; - Garansi sataun. Nyayogikeun dukungan teknis gratis pikeun kahirupan sadaya produk. - Tetep ngahubungi sadaya-hirup sareng klien, kéngingkeun tanggapan kana pamakan alatna sareng ngajantenkeun kualitas produk teras-terasan disampurnakeun.

aa4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Parameter Operasi

    Diameter DN 80-250 mm
    Kapasitas 25-500 m3 / jam
    Sirah 60-1798m
    Suhu cair nepi ka 80 ºC

    Kauntungannana

    Struktur 1.Compact penampilan anu saé, stabilitas anu saé sareng gampang dipasang.
    2. Stabil ngajalankeun impeller ganda-sedot anu didesain sacara optimal ngajantenkeun kakuatan aksial diréduksi dugi ka minimum sareng gaduh gaya agul kinerja hidrolik anu saé pisan, duanana permukaan internal tina casing pompa sareng permukaan impeller, anu sacara pasti matak, pisan lemes sareng gaduh resistansi uap korosi kinerja anu kasohor sareng efisiensi tinggi.
    3. Kasus pompa nyaéta volute dobel terstruktur, anu ngirangan pisan kakuatan radial, ngirangan beban bantalan sareng umur jasa bantalan panjang.
    4.Bearing nganggo bantalan SKF sareng NSK pikeun ngajamin jalan anu stabil, noise rendah sareng durasi panjang.
    5.Shaft segel nganggo BURGMANN mékanis atanapi isian segel pikeun mastikeun 8000h non-bocor jalan.
    6. Standar flange: GB, HG, DIN, ANSI standar, numutkeun ka kabutuhan anjeun.

    Konfigurasi Bahan Disarankeun

    Konfigurasi Bahan anu Disarankeun (Kanggo rujukan waé)
    Barang Cai bersih Inuman cai Cai kokotor Cai panas Cai laut
    Kasus & Panutup Besi tuang HT250 SS304 Ductile iron QT500 Baja karbon Dupleks SS 2205 / Perunggu / SS316L
    Impeller Besi tuang HT250 SS304 Ductile iron QT500 2Cr13 Dupleks SS 2205 / Perunggu / SS316L
    Nganggo cincin Besi tuang HT250 SS304 Ductile iron QT500 2Cr13 Dupleks SS 2205 / Perunggu / SS316L
    Aci SS420 SS420 40Cr 40Cr Dupleks SS 2205
    Leungeun baju poros Baja karbon / SS SS304 SS304 SS304 Dupleks SS 2205 / Perunggu / SS316L
    Babasan: Daptar matéri lengkep bakal numutkeun kaayaan cair sareng situs

    CATETAN sateuacan mesen
    Parameter kedah dikintunkeun dina urutan.

    1. Modél pompa sareng aliran, sirah (kalebet sistem leungitna), NPSHr dina titik kaayaan kerja anu dipikahoyong.
    2. Jenis segel aci (kedah diperhatoskeun mékanis atanapi segel bungkus sareng, upami henteu, pangiriman struktur segel mékanis bakal dilakukeun).
    3. Arah pompa (kedah diperhatoskeun upami dipasang CCW sareng, upami henteu, pangiriman pamasangan jarum jam bakal dilakukeun).
    4. Parameter motor (motor seri Y tina IP44 umumna dianggo salaku motor voltase rendah kalayan kakuatan <200KW sareng, nalika nganggo tegangan tinggi, mangga perhatoskeun voltase na, rating pelindung, kelas insulasi, cara pendinginan , kakuatan, jumlah polaritasna sareng pabrikan).
    5. Bahan pompa casing, impeller, aci sareng sajabana bagian. (pangiriman kalayan alokasi standar bakal dilakukeun upami tanpa nyatet).
    6. Suhu sedeng (pangiriman dina medium-suhu konstan bakal dilakukeun upami henteu diperhatoskeun).
    7. Nalika médium anu badé diangkut korosif atanapi ngandung sisikian padet, punten perhatoskeun fitur-fiturna.

    FAQ

    Q1. Naha anjeun pabrik?
    Leres, kami parantos di produksi pompa sareng industri pamasaran luar negeri langkung ti 15 taun.

    Q2. Pasar naon anu diékspor pompa anjeun?
    Langkung ti 20 nagara sareng daérah, sapertos Asia Kidul-Wétan, Éropa, Amérika Kalér & Kidul, Afrika, Laut, nagara Wétan Tengah…

    Q3. Inpormasi naon anu kuring kedah terangkeun upami kuring hoyong nampi cutatan?
    Punten wartosan kami kapasitas pompa, sirah, sedeng, kaayaan operasi, jumlah, sareng sajabana Sakumaha nyayogikeun anjeun, pilihan modél presisi sareng akurat.

    Q4. Naha aya pikeun nyetak merek urang nyalira dina pompa?
    Ditampi sapinuhna salaku aturan internasional. P5. Kumaha kuring kéngingkeun harga pompa anjeun? Anjeun tiasa nyambung sareng kami ngalangkungan inpormasi kontak ieu. Jalma jasa pribadi kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.


    Ngalamar Ngompa  

    • Pasokan cai kahirupan gedong tinggi, sistem tarung seuneu, nyemprotkeun cai otomatis dina handapeun tirai cai, transportasi cai jarak jauh, sirkulasi cai dina prosés produksi, ngadukung panggunaan sagala jinis alat-alat sareng sagala rupa prosés cai produksi, jst.
    • Suplai cai & saluran cai pikeun ranjau
    • Hotél, réstoran, kulkas hiburan sareng cai suplai AC
    • Sistem panguat; Cai eupan kulub sareng kondensat; Pemanasan sareng AC
    • Irigasi; Sirkulasi; Industri; Seuneu - sistem gelut; Tutuwuhan kakuatan.

    Bagian tina Proyék Sampel

    aa1

    200MS JENIS PÉP DIPÉPÉLikeun Pikeun Ngalarapkeun tambang batubara



    Rincian Kontak

    • Sakur Tongke Flow Technology Co., LTD
    • Kontak Jalma: Mr Seth Chan
    • Telp: 86-21-59085698
    • Mob: 86-13817768896
    • WhatsAPP: 86-13817768896
    • Wechat: 86-13817768896
    • ID Skype: seth-chan
      • facebook
      • Linkedin
      • youtube
      • icon_twitter