MC Series Horisontal Multistage Centrifugal High Pressure API 610 BB4 Pumps Pumps

Pedaran pondok:


Fitur

DATA Téknis

PELAJAR

CURVE

Panjelasan Produk

MC seri pompa sentrifugal multistage horisontal.

Saimbang kendang, jinis disk, nyaimbangkeun dorong aksial.

Bantalan radial sareng bantalan sudut-kontak kumpulkeun pikeun ngasuh kakuatan sésana.

Desain segel mékanis kartrid.

Standar API610 Siram sareng tiis.

Numutkeun suhu anu bénten-bénten pikeun milih struktur anu leres, dukung kaki sareng bantalan sentral.

Pangaturan pinter tina nyeuseup sareng ngecas tiasa nyumponan paménta anu béda.

Rancang modél hidrolik anu béda pikeun ngalegaan daérah BEP pikeun mastikeun pompa damel dina épisiénsi luhur dina kaayaan damel anu béda.

Tipe sedot impeller tahap munggaran ningkatkeun kinerja anti-kavitasi.

Desain pangropéa anu gampang sareng merenah ngahibur klien.

CW ditingali tina tungtung drive.

 

Kauntungan produk

Struktur kompak, operasi anu merenah, operasi stabil, gampang dirawat, épisiénsi tinggi, umur panjang, sareng fungsi diri nyalira jsb

Dina pipa teu kedah masang klep handapeun, sateuacan damel ngan ukur pikeun mastikeun waduk awak pompa parantos nyababkeun cairan kuantitatif. 

Nyederhanakeun sistem pipa, sareng ningkatkeun kaayaan damel 

 

Ngajalankeun Data

Spésifikasi DN40-200 outlet dia.

Kapasitas: dugi ka 600 m / jam

Sirah: nepi ka 1200 m

Tekanan: 15,0 MPa

Suhu: -80 ~ + 180 ℃

10


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kisaran data

    Spésifikasi DN40-200 outlet dia.

    Kapasitas: dugi ka 600 m / jam

    Sirah: nepi ka 1200 m

    Tekanan: 15,0 MPa

    Suhu: -80 ~ + 180 ℃

     

    Gambar struktur

    11

    Karakteristik struktur

     

    Segel

    Segel mékanis jinis kartrid pikeun tungtung drive sareng tungtung Non-drive

    Segel mékanis kartrid tiasa dilengkepan Sareng mékanis dobel atanapi tandem.

    Kanggo sababaraha kaayaan damel, éta ogé tiasa dilengkepan ku sistem segel pengepakan.

    Pikeun ngalengkepan pamadaman seukeut dina tonggong segel mékanis, sistem pakét seungit seukeut kedah pas pikeun ngirangan kabocoran cairan padamaran seukeut.

    Sistem pendinginan perumahan tiasa disayogikeun pikeun sababaraha jinis bagian segel

    12

    Bagian hidrolik

    Tipe sedot impeller tahap munggaran ningkatkeun kinerja anti-kavitasi 

    Posisi impeller ngagaduhan sela aksial, parobahan suhu tiasa ngirangan deformasi aci.

    Alat-alat modél hidrolik anu béda ningkatkeun HEPdesign sareng mastikeun efisiensi tinggi pikeun sakabeh séri.

    Salaku sarat, inducer tiasa dilengkepan pikeun ningkatkeun kinerja anti-kavitasi.

    Bagian nyeuseup sareng bagian debit

    Pitunjuk outlet sareng inlet tiasa opsional.

    Ngarojong anu béda tiasa dipilih dumasar kana suhu anu béda.

    Standar flensa tiasa diputuskeun ku pangguna nyalira.

    Alat saimbang

    Balancing gaya aksial sareng kasaimbangan kendang atanapi disk, sésana

    maksakeun ku bantalan dorong.


    Pump Ngalamar  
    Pikeun mindahkeun cair bersih atanapi cairan korosif sakedik Industrial:  

    Alat-alat suplai cai

    Pembangkit listrik termal

    Tutuwuhan kilang lisah

    Industri pétrokimia 

    Cooling atanapi pemanasan sistem

    Paranti suplai cai kota


    Pseni Proyék Sampel

    13


    Bagan kinerja pompa

    14


    Rincian Kontak

    • Sakur Tongke Flow Technology Co., LTD
    • Kontak Jalma: Mr Seth Chan
    • Telp: 86-21-59085698
    • Mob: 86-13817768896
    • WhatsAPP: 86-13817768896
    • Wechat: 86-13817768896
    • ID Skype: seth-chan
      • facebook
      • Linkedin
      • youtube
      • icon_twitter