Valve World Expo & Conference Asia 2021, 23-24th Sep.

27 Okt, 2020

The 9th Valve World Asia Expo sareng Konperénsi bakal dilaksanakeun di Shanghai New International Expo Center, 23-24 Séptémber 2021. Salaku salah sahiji acara klep anu paling terkenal di panjuru dunya, Valve World Asia parantos dikenal sacara lega salaku platform penting pikeun ngahijikeun pasar Asia anu museurkeun Cina sareng arena klep Internasional.
Valve World Asia parantos ngajantenkeun maju kalayan palanggan ngarobah parobihan. Suplier sareng pangguna tungtung ti bumi sareng luar negeri, ogé sadaya pamaén industri bakal resep acara sareng saling komunikasi dina séri cara anu épéktip, sapertos paméran, konperénsi, pesta koktail, tuangeun VIP, sareng sajabana dina dua dinten. Sareng pantes disebatkeun yén dina sababaraha taun ka pengker sababaraha kursus penting ogé parantos diluncurkeun sareng janten beuki populer di kalangan industri.

1
2

SNIEC mangrupikeun hiji-hijina tempat gabungan Sino-Jérman sareng manajemén barat. Éta mangrupikeun tempat paméran internasional anu terkemuka di jantung kota Shanghai, kota metropolis kalayan langkung ti 25 juta jalma. Salaku hub komersil sareng gerbang Cina, Shanghai nyambungkeun sesa nagara urang sareng Asia sareng dunya. Kaseueuran pusat produksi sareng distribusi nagara tempatna caket kota.

Kami ngahargaan dijantenkeun salah sahiji tempat paméran anu kawéntar di dunya, sareng kerja keras urang nunjukkeun. Kalayan tingkat padumukan langkung ti 70 persén (panutupan COVID-19 dikecualikeun), kami mangrupikeun tempat anu terkenal di dunya.

Kalayan pangalaman ampir 20 taun damel babarengan sareng paméran global sareng domestik anu luhur sareng panitia perusahaan, kami parantos ngembangkeun deui hubungan sareng kaunggulan kami janten carita kasuksesan win-win. Nyatana, ampir 7 juta pengunjung ngiringan langkung ti 100 acara dagang internasional di tempat 300.000m2 urang unggal taun.

Pasar anu kompetitif di Cina - khususna Shanghai - memotivasi urang pikeun terus ningkatkeun jasa anu parantos mantep sareng terhormat kalayan ngan ukur hiji udagan: Jantenkeun acara anjeun aman, aman bahkan langkung suksés di payun. Sakabéh tim SNIEC 100% komitmen pikeun ngajantenkeun acara anjeun pamimpin industri anjeun!

Kami ngartos kabutuhan anjeun sareng ngarep pisan ngaladénan paméran, acara, pamangku kapentingan sareng klien anjeun.


Pos waktos: Okt-27-2020