Warta Perusahaan

  • Bureau Veritas Carries Out Annual ISO Audit on Tongke Flow Factory

    Biro Veritas Ngalaksanakeun Inok ISO Tahunan ngeunaan Pabrik Aliran Tongke

    Shanghai Tongke Flow Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu museur kana R&D sareng pabrik pangiriman cairan sareng produk hemat énergi cairan, sareng samentawis panyayogi solusi hemat énergi pikeun perusahaan. Affiliat ...
    Maca deui
  • 6 Sets Well Point Pumps Are Well Received by EVOMEC

    6 Sét Pompa Titik Sumur Alusna Ditampi Ku EVOMEC

    Tongke Flow nyayogikeun 6 sét set pompa sumur pikeun EVOMEC di 2019. Éta dua roda jinis anu tiasa dipindahkeun tipe mesin diesel otomatis garing. Modél pompa: SPDW150, Kapasitas: 360m3 / jam, Kepala: 28 m, sareng ogé bagian-bagian pipa sareng titik sumur ...
    Maca deui
  • Valve World Expo & Conference Asia 2021, 23-24th Sep.

    Valve World Expo & Conference Asia 2021, 23-24th Sep.

    Okt 27th, 2020 The 9th Valve World Asia Expo sareng Konperénsi bakal diayakeun di Shanghai New International Expo Center, 23-24 Séptémber 2021. Salaku salah sahiji acara klep anu paling terkenal di panjuru dunya, Valve World Asia parantos parantos w ...
    Maca deui