Biro Veritas Ngalaksanakeun Inok ISO Tahunan ngeunaan Pabrik Aliran Tongke

Shanghai Tongke Flow Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu museurkeun kana R&D sareng pabrik pangiriman cairan sareng produk hemat énergi cairan, sareng samentawis panyadia solusi hemat énergi pikeun perusahaan. Digabungkeun sareng Shanghai Tongji & Nanhui Science Hi-tech Park Co., Ltd, Tongke ngagaduhan tim téknis anu berpengalaman. Kalayan kapasitas téknis anu kuat sapertos kitu Tongke ngudag inovasi sareng nyetél dua pusat riset "pangiriman cairan efisien" sareng "kontrol hemat énergi motor khusus". Ku ayeuna Tongke parantos hasil kéngingkeun sababaraha prestasi domestik anu terkemuka kalayan intelektual mandiri

2
3

hak-hak milik, sapertos "SPH séri pompa self priming efisien tinggi" sareng "sistem pompa hemat énergi super luhur" est. Dina waktos anu sami Tongke ningkatkeun téknologi langkung ti sapuluh pompa tradisional sapertos turbin vertikal, pompa beuleum, end- pompa sedot sareng pompa centrifugal multistage, sacara signifikan ningkatkeun tingkat téknologi sacara umum tina lini produk tradisional.

Pabrik sadayana lulus BV bijil ISO 9001: 2015, sertifikasi sistem mutu ISO 14001 sareng produk anu dipaténkeun parantos diékspor ka langkung ti 20 nagara.

Sertifikasi ISO 9001 nunjukkeun kamampuan pabrik urang pikeun sacara konsisten minuhan sareng ngaleuwihan ekspektasi pelanggan. Kusabab kitu, seueur pembeli meryogikeun panyayogi disertifikasi ISO 9001 pikeun ngirangan résiko ngagaleuh produk atanapi jasa anu goréng. Usaha anu ngahontal sertifikasi ISO 9001 bakal tiasa ngahontal perbaikan anu signifikan dina épisiénsi organisasi sareng kualitas produk ku ngaminimalkeun runtah sareng kasalahan, sareng ningkatkeun produktivitas. 

Sistem Manajemen Mutu ISO 9001 mangrupikeun standar paningkatan kualitas pang populerna di dunya, kalayan langkung ti sajuta organisasi anu disertifikasi di 180 nagara di sakumna dunya. Éta mangrupikeun hiji-hijina standar dina 9000 kulawarga standar anu diterbitkeun ku Organisasi Internasional pikeun Standardisasi (ISO) anu tiasa dianggo pikeun tujuan penilaian kasaluyuan. ISO 9001 ogé dijantenkeun dadasar pikeun standar standar anu khusus pikeun sektor anu penting, kalebet alat médis ISO 13485), ISO / TS 16949 (otomotif) sareng AS / EN 9100 (aerospace), ogé standar sistem manajemen anu seueur dianggo sapertos OHSAS 18001 sareng ISO 14001.


Pos waktos: Okt-27-2020