6 Sét Pompa Titik Sumur Alusna Ditampi Ku EVOMEC

Tongke Flow nyayogikeun 6 sét set pompa sumur pikeun EVOMEC di 2019. Éta dua roda jinis anu tiasa dipindahkeun tipe mesin diesel otomatis garing. Modél pompa: SPDW150, Kapasitas: 360m3 / jam, Kepala: 28 m, sareng ogé bagian-bagian pipa sareng titik sumur. EVOMEC mangrupikeun pamimpin rékayasa multidisiplin, konstruksi sareng jasa minyak sareng gas kalayan lébar anu henteu aya tandinganna kamampuan pikeun nyocogkeun ruang lingkup katerampilan urang sareng dugi ka mana jasa kami dina proyek naon waé di darat atanapi di laut. Aranjeunna gaduh tim insinyur nyalira sareng propésional pisan sareng kami resep pisan damel sareng aranjeunna.

Sedengkeun pikeun pandemi global anu kritis, kami henteu tiasa ngirim insinyur pikeun layanan lokal. Saatos usaha kadua pihak sareng komunikasi online. Kami parantos ngatasi masalah yén suhu pompa vakum seueur teuing dina kaayaan kerja suhu luhur.

Kami bungah pisan yén pompa tiasa nyetél operasi kalayan saé sareng ngagaduhan mail pikeun surak:

"Kuring parantos tiasa nyetél sadayana genep unit sareng parantos nyobian 3 diantarana anu leres-leres berkesan !! (video sareng poto sanésna badé sumping).

Kuring pisan ngahargaan masing-masing anjeun anu parantos mil ekstra pikeun ngahontal ieu. Hatur nuhun pisan!

Sakumaha dipikanyaho asesorisna, ogé nunjuk (saringan) dimana salah didesain, kuring nuju ngagaleuh saringan énggal kanggo ngarekonstruksikeunana (gambar napel) anu sanés kanggo nganggo hijian.

Kuring peryogi peryogi mésér sababaraha bagian sapertos mesin suntik / pompa bahan bakar, sénsor, Impeller sareng sajabana. Salam ieu, Naha anjeun tiasa ngintunkeun kuring bagian / manual perawatan atanapi salah sahiji dokumén anu tiasa ngabantosan pikeun ngaidentipikasi bagian anu leres sasuai. "

Hatur nuhun pikeun kaikhlasan sareng kapercayaan para pelanggan, kami bakal terus narékahan pikeun nyayogikeun nasabah produk sareng jasa anu langkung saé.

2

Pos waktos: Okt-27-2020